Innovatieve ondernemers in het MKB gezocht

TNO-ers bruisen van de ideeën. Jaarlijks biedt TNO een aantal van haar productideeën aan in het TNO programma ‘Technologie zoekt Ondernemer’. Hiervoor zoeken ze innovatieve ondernemers in het MKB, die perspectiefvolle productideeën van TNO verder willen ontwikkelen en commercialiseren. Op een nieuwe website kun je nu zelf grasduinen tussen de ideeën.

De ideeën zijn gebaseerd op onderzoeksresultaten van TNO en sluiten aan bij een maatschappelijk thema of een economische behoefte. Op de website Technologie zoekt ondernemer worden ideeën aangeboden. Achter iedere button op deze site vind je een TNO-technologie, die voor jou als ondernemer mogelijke potentie heeft. Als je met deze technologie aan de slag gaat, kan dat leiden tot een nieuw product of dienst of tot een product- of –procesverbetering binnen jouw bedrijf. De aangeboden technologieën zijn beschermd met patenten, software code of andere vormen van bescherming.

Deze technologieën zijn  bedoeld voor zowel bestaande, gevestigde ondernemers als ook voor jonge entrepreneurs. De voorkeur gaat daarbij uit naar een ondernemer die zelfstandig in staat is een technologie verder te ontwikkelen tot product of dienst en op de markt te brengen. Je bent daarbij bereid te investeren in de nog benodigde ontwikkeling binnen je bedrijf of samen met anderen.

Geïnteresseerd in een technologie? Via de site kun je contact opnemen met TNO om te kijken of er een match is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *