Alle informatie van de overheid voor ondernemers

Over Ondernemersplein.nl

Wat moet je regelen als je voor jezelf begint? Welke vergunningen heb je nodig voor een uitbreiding van je pand? Voortaan vindt je de antwoorden op al je ondernemersvragen op één plek: Ondernemersplein.nl.

Overheidsinformatie voor ondernemers

Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Op Ondernemersplein.nl staat alle informatie van de (semi-)overheid die je nodig hebt om te ondernemen. Dat voorkomt dat je steeds weer moet zoeken naar informatie. Het levert je dus meer tijd op om te ondernemen. En dat is wat veel ondernemers willen. En dat is ook wat het Ministerie van Economische Zaken samen met de Kamer van Koophandel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Belastingdienst mogelijk wil maken met Ondernemersplein.nl.

Twitter en webcare 

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie voor ondernemers. Volg @OP_Nederland op Twitter. Dat is het officiële account van Ondernemersplein.nl: het informatiepunt van de overheid voor ondernemers. Je krijgt informatie-updates van het Ondernemersplein en retweets van interessante berichten. Direct vragen stellen aan @OP_Nederland kan ook. Je krijgt dan reactie van het webcareteam van Ondernemersplein, of van één van de partners. Dit zijn @KvK_NL, @BDzakelijk (Belastingdienst), @RDWnl, @RVO_Nederland en @statistiekcbs (CBS).

Voor meer informatie ga naar de website: Ondernemersplein.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *