Ondernemersfonds Arnhem open voor subsidieaanvragen

Graag brengen wij je onder de aandacht dat het Ondernemersfonds Arnhem voor de tweede keer dit jaar is opengesteld voor subsidieaanvragen. Arnhemse ondernemerscollectieven zoals verenigingen, stichtingen of aantoonbare samenwerkingsverbanden van ondernemers worden nadrukkelijk opgeroepen om subsidieaanvragen in te dienen voor projecten en activiteiten die een economische impuls geven aan Arnhem of deelgebieden van Arnhem.

Heb jij, samen met andere Arnhemse ondernemers, een innovatief idee waar meerdere ondernemers economisch profijt van kunnen hebben? Dien dan een subsidieaanvraag in, dit kan tot en met zondag 20 september 2015.

Informatie, voorwaarden en het aanvraagformulier vindt u op www.ondernemersfondsarnhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *