‘Get A Grant Event Breda’ 7 Oktober 2015

Het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren op 7 oktober een gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomst over subsidiemogelijkheden voor net afgestudeerde kunstenaars en ontwerpers in Breda. Zoek jij financiering voor je project of praktijk? Kom langs bij het Get a Grant event tijdens het Graphic Design Festival op woensdag 7 oktober van 15.00 tot 17.00.

Het Get a Grant Event geeft een overzicht wat het Mondriaan Fonds en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie te bieden hebben voor jonge creatieve professionals. Beeldend kunstenaar Folke Janssen en architect Arna Mackic vertellen over hun ervaringen bij het indienen van aanvragen en waar je als aanvrager op moet letten. Moderator is Roos van Put (freelance criticus en auteur). Aansluitend kun je tijdens de borrel specifieke vragen stellen aan de fondsmedewerkers.

Deze bijeenkomst maakt deel uit van drie voorlichtingsbijeenkomsten over subsidiemogelijkheden voor beeldend kunstenaars en ontwerpers. De eerste bijeenkomst vond plaats in Groningen. In november organiseert het stimuleringsfonds een derde bijeenkomst in Arnhem.

Locatie: Stadsgalerij, Oude Vest 34, Breda
Moderator: Roos van Put
Sprekers: Folke Janssen (beeldend kunstenaar), Arna Mackic (architect)
Fondsmedewerkers: Arsine Nazarian en Caroline Soons (Mondriaan Fonds), Andrea Kristić en Anselm van Sintfiet (Stimuleringsfonds Creatieve Industrie)
Voertaal: Nederlands

Bron: Stimuleringsfonds

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *