‘Crowdfunding Festival CROWDF€ST’ 25 – 26 September 2015

Vrijdag 25 en zaterdag 26 september openen de deuren van B.Amsterdam voor Live Crowdfunding Festival CROWDF€ST! Meer dan 50 unieke creators laten je proeven van het nieuwste eten, muziek, start-ups en theater en nodigen je uit om hun creatie leven in te blazen. Ben jij er ook bij? Bekijk het bomvolle en verrassende programma nu op de website!

Tours over het festival terrein
Op het festival rol je van het ene avontuur in het andere. Wil je toch wegwijs worden gemaakt? Meld je dan aan voor één van de tours die (met name vrijdag) worden georganiseerd, speciaal voor kunstliefhebbers, overheden, bankiers, investeerders en mensen die zélf wel eens hun project willen crowdfunden. Bekijk hier alle tours.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *