‘Nieuwe Makers Borrel’ 25 September 2015

De Nieuwe Makers Borrel is hét maandelijkse platform voor innovatieve verbindingen tussen kunst, techniek en wetenschap. Kunstenaars, wetenschappers, technici en bedrijfsleven zijn welkom om zich tijdens deze maandelijkse borrel te laten inspireren.

Tijdens elke borrel vertellen enkele pitchers over hun innovatieve project, tonen we een expositie met vooruitstrevend werk en is er een performance of korte voorstelling. In het LAB ten slotte krijgen bezoekers de kans zelf te experimenteren met de laatste nieuwe makerstechnieken. Natuurlijk is er ook volop ruimte om zelf nieuwe verbindingen te leggen met onze andere gasten.

Sprekers:
Vivian Hartung / product designer
www.vivianhartung.com

Pascal Cramer / interaction designer
www.roguesheep.nl

Derde spreker volgt.

Expositie:
Vivian Hartung exposeert haar werk uit de serie ‘My attomic body‘.

Het LAB:
In het LAB beleef je deze keer de virtual reality wereld van Pascal Cramer. We geven je een voorproefje van de samenwerking tussen Pascal & KunstLAB die te zien zal zijn tijdens de Homo Technicus expositie in het Stedelijke Museum Zutphen.

Adres:
Datum: vrijdag 25/09/2015
Adres: Coehoorn & Co
Bergstraat 33 te Arnhem
Inloop vanaf 16:00
Start programma 16:30

Entree: 
5 euro aan de deur
4 euro bij aanmelding via de website.

Aanmelden kan hier.
Prijzen zijn incl. welkomstdrankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *