‘B hungry & get fed’ 5 november 2015

Nieuwe ideeën
Vanuit de ervaring dat feedback van anderen een belangrijke prikkel is om je eigen plan in beweging te krijgen, stimuleert B hungry & get fed creatief ondernemers om hun projectideevoor publiek te pitchen. Met de reacties uit de zaal krijgen de pitchers zicht op de kansen voor hun plannen en breiden zij hun netwerk uit met potentiële partners en opdrachtgevers.
In de editie van B hungry & get fed van 5 november presenteren zes kunstenaars een nieuw idee. Onder leiding van moderator Marlies Leupen geeft het publiek – ondernemers, kunstenaars en andere geïnteresseerden – tips en adviezen waarmee de kunstenaars hun ideeën een stap verder kunnen brengen. Ook inspirerend voor het publiek zelf!

Trainer en moderator
Vanuit een brede praktijkervaring geeft Marlies Leupen al jaren trainingen op het gebied van idee-ontwikkeling en presentatie.
Doorgaans in opdracht van Cultuur-Ondernemen in Amsterdam en bkkc in Tilburg. Sinds 2013 ook in samenwerking met het platform Beeldende Kunst Arnhem.

Presentaties van:
Andreas Hetfeld
Theodora Kotsi-Felici
Heiko Balster
Isolde Venrooy
Janske Hombergen
Juliette Thissen

Praktische informatie:
Wanneer: Donderdag 5 november
Waar: HONIGCOMPLEX, Galerie Bart, Waalbanddijk 14C, 6541 AJ Nijmegen Deur open 15.30 uur Start presentaties 16.00 uur, einde 18.00 uur Netwerken tot 19.00 uur
Entree: gratis

B hungry & get fed wordt georganiseerd vanuit het platform Beeldende Kunst Arnhem waarin 25 professionele beeldende kunst initiatieven uit Arnhem vertegenwoordigd zijn. Met dank aan Gemeente Arnhem, Provincie Gelderland, Cultuurmij Oost, Rabobank Stimuleringsfonds en de sponsoren: Rikken Print, Lex Lijsten en Caspar.

www.beeldendekunstarnhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *