Bijeenkomst Cultureel Ondernemerschap

Het Stimuleringsfonds en OBJECT Rotterdam organiseren een serie bijeenkomsten over nieuwe vormen van cultureel ondernemerschap. In drie sessies biedt het programma zowel inzicht en informatie als praktische handreikingen aan kleine studio’s en starters in de creatieve sector, die zich met (vrije) vormgeving bezig houden.

Aan bod komen voor de creatieve ondernemer essentiële onderwerpen zoals organisatie, communicatie, presentatie en strategie. Het doel van het programma is concreet deelnemers voor te bereiden op een overtuigende presentatie tijdens de DDW in Eindhoven, de Salone del Mobile in Milaan of een andersoortige beurs of presentatie. Diverse sprekers en ontwerpers vertellen over hun ervaring op gebied van strategie, sales, sponsoring of fondsenwerving, waaronder: Annemartine van Kesteren, Jólan van der Wiel, Simon van Esch en Martijn Nekoui.

Aanmelden
Aanmelden kan door voor 31 augustus 2015 je CV en motivatie te sturen naar: anne@objectrotterdam.com
Deelname is kosteloos maar de plaatsen zijn beperkt. Per sessie kunnen 25 ontwerpers deelnemen.

Terugblik eerste pilot Cultureel Ondernemen
In het voorjaar van 2015 organiseerden het Stimuleringsfonds en OBJECT Rotterdam de eerste pilotcursus over nieuwe vormen van cultureel ondernemerschap, zie voor meer informatie de terugblik op deze bijeenkomst.

Klik hier voor het volledige programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *