‘Back II the Future’ 15 december 2015

Vandaag is de toekomst, kopte de Volkskrant onlangs. 21 oktober 2015 was immers de datum waar Marty McFly in de film Back to the Future II naartoe reisde. Het jaar 2015 was ook het reisdoel van de visie Arnhem op weg naar 2015, die eind jaren negentig werd gepresenteerd. Deze ‘visie van de stad op de stad’ heeft CASA dit jaar ingezet als leidraad binnen het jaarthema: waar staat Arnhem anno nu?

Op dinsdag 15 december sluiten we dit jaarthema af met een terugblik op de visie met betrokkenen van toen, maar kijken we vooral ook vooruit. Hoofdspreker is architect Eric Frijters, lector Future Urban Regions aan de Nederlandse academies van Bouwkunst. Hij is door CASA gevraagd om een visie te geven op Arnhem in de nabije toekomst. Vervolgens gaan we hierover in gesprek met enkele Arnhemse sleutelfiguren. Tot slot zal de nieuwe CASA-publicatie Van Arnhem Centraal tot Zwaluwpark worden gelanceerd en spelen we een kekke Arnhemse architectuurquiz!

Datum: dinsdag 15 december
Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30
Locatie: Showroom Arnhem, Kleine Oord 177
Entree: 5,- euro, studenten en leden van de CASA-sociëteit gratis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *