Je onderneming naar een hoger plan met Driving Dutch Design

Ben jij als designer gedreven en wil je je graag een jaar lang ontwikkelen binnen een multidisciplinaire groep met een sterke focus op creatie en commercie? Kun je goed vooruitdenken en heb je een beeld van wie jouw eindgebruikers zijn? Heb je een idee voor een product of dienst en wil je dit graag concretiseren? Lijkt het je een uitdaging om te sparren met een personal coach van ABN AMRO, en ben je niet bang je ideeën te pitchen tijdens Dutch Design Week? Kortom, ben jij talentvol en wil je jouw onderneming naar een hoger plan tillen?

Meld je dan nu aan voor Driving Dutch Design 2016. Driving Dutch Design bestaat uit een serie bijeenkomsten en masterclasses waarbij je aan de slag gaat met jouw creatieve onderneming: met design en identiteit, design en promotie, design en organisatie, businessmodellen, een gezonde financiële balans, intellectueel eigendomsrecht, merkregistratie, contracten en e-commerce.

Er is plek voor vijftien talentvolle en gedreven designers/startups met minimaal twee tot maximaal vijf jaar ervaring als zelfstandig ondernemer. Je moet bereid zijn om tussen 1 januari en 1 november 2016 voor zes tot tien bijeenkomsten te reizen binnen Nederland én om ongeveer een halve dag per week te investeren in het traject van Driving Dutch Design door middel van participatie, presentatie en samenwerking.

Aanmelden en selectie

Aanmelden kan door het insturen van je motivatie en portfolio vóór 1 december 2015 aan info@drivingdutchdesign.nl t.a.v. Lidewij Veenland. Tussen 3 en 10 december 2015 vinden intakegesprekken plaats in Amsterdam. Op 17 december 2015 worden de deelnemers bekendgemaakt. Zet 14 januari 2016 van 16.00 tot 18.00 uur bovendien alvast in je agenda voor de kick-off bij BNO in Amsterdam.

Deelnemersbijdrage

Deelnemers aan Driving Dutch Design ontvangen na selectie een factuur van € 200,-. Dit bedrag is inclusief de kosten voor het tweedaags DDD Offside-programma op de Buitenwerkplaats in Starnmeer. De daadwerkelijke kosten per deelnemer bedragen € 2700,-. Het programma wordt betaalbaar gehouden door bijdragen van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO), Buitenwerkplaats.nl, Cultuur en Ondernemen, Design Thinkers Academy, Dutch Design Week (DDW), EY, Osborne Clarke en Kamer van Koophandel (KvK).

Driving Dutch Design (DDD) is een initiatief van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Week (DDW), en biedt een platform om beginnende designers op weg te helpen.

Meer info: www.drivingdutchdesign.nl.

ddw_f32b03ae97f6ccfbe7398539adc71a7cd_logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *