‘UITNODIGING FACTOR 50’ 27 november 2015

Vrijdag 27 november organiseert het Platform Beeldende Kunst Arnhem (BKA) onder de titel FACTOR 50 de vierde beeldende kunst netwerkbijeenkomst Gelderland. Doel van de middag is elkaar ontmoeten en samen te luisteren naar, en te reageren op korte presentaties van mooie projecten en plannen in de beeldende kunst.

1. Biennale Gelderland (Hanne Hagenaars);
2. Tada projecten (Marije Vermeulen);
3. Code ROOD (Marcel Daelemans);
4. Het Klooster Tiel (Cor Litjens)

Deze keer worden we ontvangen door Stichting Sonsbeek Internationaal, in het RuRu huis op de Looierstraat 43 in Arnhem.
Ontvangst vanaf 16.00 uur, programma van 16.30 tot 17.30 uur.

Aansluitend wordt er gezorgd voor een eenvoudige maaltijd. Om de netwerkbijenkomsten mogelijk te maken vragen wij een bijdrage van 20 euro per persoon. Hiermee zijn het programma, het eten en twee consumpties gefinancierd. Aan de hand van het aantal aanmeldingen worden het aantal maaltijden ingekocht. Dit houdt in dat aanmelden voor de middag ook de verplichting met zich mee brengt deze te betalen, ook als u op het laatste moment niet in de gelegenheid bent om te komen.

Factor 50 wordt georganiseerd vanuit de overtuiging dat het belangrijk is dat beeldende kunst instellingen uit Gelderland elkaar twee keer per jaar treffen. Dit is een vrijwillig initiatief waar geen enkel budget tegenover staat.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op vrijdag 27 november. Graag aanmelden voor 20 november door een mail te sturen aan: july@plaatsmaken.nl Bij minder dan 25 aanmeldingen gaat de bijeenkomst niet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *