Werkbijdrage Jong Talent – 2015

Recentelijk kregen elf beeldend kunstenaars een toekenning voor een Werkbijdrage Jong Talent (WJT). Met deze bijdrage wil het Mondriaan Fonds de artistieke ontwikkeling van beginnende kunstenaars stimuleren en cultureel ondernemerschap ontwikkelen. De bijdrage kan worden gebruikt voor de ontwikkeling van nieuw werk, zoals het verrichten van onderzoek, het bekostigen van materiaal en apparatuur en het uitvoeren van projecten in binnen- of buitenland.

De beeldend kunstenaars die een WJT toegekend hebben gekregen zijn:
Dorine van Meel, Timo van Grinsven, Luuk Smits, Romi Tweebeeke, Guy Vording, Kim van Erven, Jan Wattjes, Bernice Nauta, Johan Rijpma, Helen Anna Flanagan en Mitchell Thar.

Een Werkbijdrage Jong Talent kan op elk moment van het jaar worden aangevraagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *