INNOVATIE VOUCHERS IN BEELD, DE VORMFORENSEN

Het ArtEZ Art Business Centre stelt vanuit Gelderland valoriseert gelden beschikbaar voor Technische Haalbaarheids Studies (THS) in de creatieve sector. Het doel is om, relatief laagdrempelig, jonge ondernemers in de aller vroegste fase een idee met een technische component verder uit te laten werken. Een mooie kans voor creatieve ondernemers om in deze risicovolle startersfase van hun onderneming nieuwe frisse ideeën te kunnen door ontwikkelen.

Deze maand wordt er gekeken naar het onderzoek van Anne-Marie Geurink en Annelou van Griensven van De Vormforensen

De Vormforensen
De Vormforensen zijn Anne-Marie Geurink en Annelou van Griensven. Samen werken zij aan projecten waar boeken, catalogi, onderzoek en actuele onderwerpen een grote rol in spelen. Ze werken zowel voor opdrachtgevers als aan eigen projecten. In hun eigen werk, houden ze zich met name bezig met het bevragen van hun omgeving.

Klik hier voor het interview waarin het onderzoek wordt toegelicht.

Het20meest20geloofde20sprookje_4_vormforensen

De Best Verzorgde Boeken 2015
De Vormforensen zijn geselecteerd voor De best verzorgde boeken 2015Het meest geloofde sprookje zal in september van dit jaar te zien zijn in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Het meest geloofde sprookje is een sprookjesboek voor jong en oud. Het is een reflectie op de aanloop van de crisis en hoe we blind zijn gaan geloven in de economie. Het meest geloofde sprookje is een sprookjesboek over ons geld, geloof, beloftes, graai-culturen, gouden bergen en spattende zeepbellen.

Het boek is tot stand gekomen door middel van een nauwe en super fijne samenwerking met illustrator Lyanne Tonk en Drukkerij Tielen.

Bestel het boek:
voor de boekenwinkel: Centraal Boekenhuis
voor jezelf: webshop

Ontwerp:  De Vormforensen
Illustraties: Lyanne Tonk
Uitgever:  Vrije Uitgevers

Verkoopprijs:  €24,95
ISBN:  9789082419603

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *