Inschrijving innovatie top 100 is geopend!

Een van de pijlers van de Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groei ambitie. Afgelopen jaren is de MKB Innovatie Top 100 uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. Bekijk de inschrijvingen voor de MKB Innovatie Top 100 2016.

Spelregels en voorwaarden

Inschrijven MKB Innovatie Top 100

Een innovatie waarbij op het moment van inschrijving nog geen omzet is gerealiseerd, wordt niet voorgedragen voor een beoordeling. Uitsluitend bij de Kamer van Koophandel geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich nomineren. De nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Gerealiseerde omzet

Een innovatie is pas geslaagd als er omzet is gerealiseerd bij het moment van inschrijving. Daarom vragen we u om de gerealiseerde omzet cijfers over 2014 en 2015 en de verwachte omzet in 2016. Deze cijfers worden niet gepubliceerd en dienen alleen  voor de beoordeling van de effectiviteit van de ingeschreven innovatie.

Kracht van het initiatief

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is. Zij maken het verschil in een crisis en kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in het najaar van 2016 bekend gemaakt.

De inschrijving voor de 11e editie van de MKB Innovatie Top 100 is geopend. De inschrijvingen worden op deze website getoond.

Ondernemingen en stichtingen, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, kunnen zich nomineren. Inschrijven is mogelijk t/m 30 april 2016.

Meer info: http://www.mkbinnovatietop100.nl/site/inschrijven-mkb-innovatie-top-100

logo_mkb_top1002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *