Selectie Talentontwikkeling 2015-2016

In 2015/2016 ondersteunt het Stimuleringsfonds 33 uitzonderlijke talenten in de creatieve industrie, verdeeld over de disciplines architectuur, interieurarchitectuur, textielontwerp, social design, productvormgeving, modevormgeving, schoenontwerp, illustratie, animatie, grafisch ontwerp en interactief media design. Elk geselecteerd talent ontving € 25.000 vanuit de Deelregeling Talentontwikkeling. In oktober 2016 wordt hun werk en onderzoek getoond in een gezamenlijke expositie.

Onder de geselecteerde ontwerpers zitten de volgende afgestudeerden aan ArtEZ:

– Elejan van der Velde (architectuur)
– Roos Meerman (productontwerp)
– Liselore Frowijn (modevormgeving)
– Tessa Groenewoud (schoenontwerp)
– Lisa Konno (modevormgeving)
– Karin Vlug (modevormgeving)

Nieuwe ronde 2016
In 2016 is er opnieuw een kans om als jong talent te worden erkend. De sluitingsdatum voor deze nieuwe ronde is 2 maart 2016. De commissie selecteert maximaal vijfendertig talenten. Let op: alleen ontwerpers/ vormgevers die maximaal vier jaar geleden zijn afgestudeerd komen in aanmerking voor het indienen van een aanvraag binnen de Deelregeling Talentontwikkeling. Meer informatie over hoe je deze beurs kan aanvragen vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *