’20×20! Transaction’ Donderdag 31 Maart 2016

Frank Kolkman DIY surgical robot photo Juuke Schoorl

CASA, OPA en Studio Omstand nodigen je uit voor de jaarlijkse 20×20! Het thema sluit aan bij de internationale Sonsbeektentoonstelling, die deze zomer in Arnhem plaatsvindt. Transaction gaat over de uitwisseling van kennis en ervaring op ruimtelijk, cultureel, politiek en sociaal niveau. Ruangrupa, de curatoren van Sonsbeek 2016, willen hiermee de relatie tussen het publieke domein en zijn gebruikers onderzoeken: van wie is de stad?

Dit thema is voor CASA, OPA en Studio Omstand de aanleiding om ieder een viertal inspirerende sprekers uit te nodigen voor een bloemlezing uit eigen werk in 20 beelden x 20 seconden. 20×20! heeft zich inmiddels bewezen als één van dé culturele events van Arnhem. Ook deze achtste editie belooft weer een bijzondere avond te worden met sprekers van naam en faam en een speciale bijdrage van Ruangrupa!

Met:
Joost Vos/ Benthem Crouwel Architects
Ed Joosting Bunk/ LANDLAB
Frank Marcus/ Frank Marcus Architecten
Kevin Rijke/ IPKW
Juul Sadée/ beeldend kunstenaar
Peter Fengler/ beeldend kunstenaar/muzikant/performer
Jeroen van Loon/ beeldend kunstenaar
Mattie van der Worm/ beeldend kunstenaar
Frank Kolkman/ Frank Kolkman Experimental Design
Helmut Smits/ beeldend kunstenaar
Samira Boon/ Studio Samira Boon
Emilie van Spronsen/ Designer, Illustrator

Datum: donderdag 31 maart
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Locatie: Showroom Arnhem, Kleine Oord 177
Entree: 5 euro, studenten, leden van de CASA-societëit en OPA-familie gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *