8 April: Workshop voor ondernemende kunstenaars

In het kader van Bosch Open Expo vindt de inspirerende workshop ‘Sterk Ondernemen’ plaats. Een workshop voor ondernemende kunstenaars en creatieven van alle disciplines die hun carrière een boost willen geven. 

Op 19 maart opent de Bosch Open Expo (B.O.E.): de grootste tentoonstelling in de geest van Jheronimus Bosch die is samengesteld uit 147 kunstwerken van professionals en amateurs. De tentoonstelling vindt plaats op verschillende locaties in ‘s-Hertogenbosch, zoals het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het stadskantoor en de Willem II Fabriek. Op 8 april organiseren wij in het kader van deze tentoonstelling de workshop ‘Sterk Ondernemen’. Een inspirerende workshop voor ondernemende kunstenaars van alle disciplines die hun carrière een boost willen geven.

Inhoud

  • Wat is jouw kracht als kunstenaar en creatief
  • Ondernemerschap: van plan naar praktijk
  • Hoe promoot je jezelf / netwerken
  • Hoe promoot je jezelf / internet/social media

Wie is de trainer?

Met kennis en ervaring uit de praktijk ondersteunt Ben als projectmedewerker een breed scala aan diensten bij Cultuur+Ondernemen. Zo is hij betrokken bij programma’s rond talentontwikkeling, outplacementtrajecten, Creativity+Business en de samenwerking met De Baak. In zijn verleden was hij onder andere werkzaam als studieleider van de opleiding Kunstenaar in de Samenleving (KiS), technicus en producent bij mediafestivals waar zijn hands-on samenwerkingen met een internationaal gezelschap aan kunstenaars en presentatie-instellingen hem goed zicht hebben gegeven op allerlei creatieve praktijken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen contact op met Ben.
Meld je hier aan.

co_logo_horizontaal_kleur

Bron: Cultuur+Ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *