‘Hoe verder na de VAR?’ 25 Maart 2016

BNO organiseert informatiebijeenkomst over de gevolgen van het verdwijnen van de VAR per 1 mei 2016. 

De VAR, de Verklaring Arbeidsrelaties, maakt per 1 mei 2016 plaats voor de DBA, Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, een systeem van door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers die zekerheid geven omtrent zelfstandigheid in opdrachtsituaties. Op 25 maart organiseert de BNO voor leden een gratis informatiebijeenkomst over de gevolgen van het verdwijnen van de VAR en de nieuwe modelovereenkomsten.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst is alleen toegankelijk voor BNO-leden. Aanmelden is verplicht en verloopt viabno@bno.nl o.v.v. Informatiebijeenkomst VAR.

Let op: Het aantal plaatsen is beperkt, maar bij overweldigende belangstelling kijken we of een tweede bijeenkomst tot de mogelijkheden behoort. De BNO-adviseurs komen ook naar de regiobijeenkomsten om vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Zij zullen in elk geval aanwezig zijn op een van de komende bijeenkomsten van BNO Utrecht. Houd de agenda’s van de andere regionale platforms in de gaten voor meer informatie over eventuele gelegenheid ook hier vragen te stellen over het verdwijnen van de VAR.

Meer informatie
Belastingdienst beoordeelt BNO-modelovereenkomst

Contact
BNO, Danzigerkade 8A, Amsterdam, 15.00 uur inloop, 15.30 uur aanvang, gratis, alleen voor BNO-leden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *