Paris Fashion Week 2016: Liselore Frowijn

Liselore Frowijn (1991) is Nederlands modeontwerpster en geboren in Utrecht. Ze studeerde Fashion Design aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, waar ze in 2013 cum laude afstudeerde. Frowijn werkte o.a. voor Vlisco en Mantero Seta, stoffenmaker van grote modehuizen als Chanel, Kenzo, Gucci tot Prada. Als creative director begeleidde ze een collectie van accessoires, tot ze besloot te beginnen aan een eigen collectie. Ontwerper Frans Molenaar was een inspiratiebron en heeft veel betekent voor haar persoonlijke carrière. Haar werk bestaat uit een energieke verzameling van kleuren, prints en materialen. In 2013 won ze o.a. de Frans Molenaar-prijs en in 2014 de prestigieuze Prix Chloé in het Zuid-Franse Hyères. Ze is medeoprichter van het modecollectief ‘The Much, Much’. Haar collectie ‘Let’s Hear It For The Lions’ werd op 1 maart 2016 getoond in het ‘Atelier Néerlandais’. Frowijn mocht deze collectie voor het eerst tonen tijdens het officiële programma van de Parijse modeweek 2016 (Spring 2016 shows).

tumblr_o3iumcSwB91ty02cuo2_1280

Afgelopen dinsdag (15 Maart) was ze te gast bij De Wereld Draait door. Zie het hier terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *