Geef je op voor de 7e Sybren Hellinga Kunstprijs

Kunstenaars die niet eerder dan 1 juni 2011 en niet later dan 1 juli 2016 zijn afgestudeerd aan een eerste fase-kunstacademie kunnen zich voor 1 juli 2016 aanmelden voor de 7e Sybren Hellinga Kunstprijs van Kunsthuis SYB!

Ook autodidacten die in deze periode zijn begonnen als professioneel kunstenaar mogen zich opgeven. Deelnemers moeten in Nederland wonen en werken en nog niet eerder een volwaardige residency in Kunsthuis SYB hebben gedaan. Uit de inzendingen wordt een longlist samengesteld, waaruit de jury vijf kandidaten selecteert. Het werk van deze finalisten is van 8 t/m 30 oktober in Kunsthuis SYB te zien. De winnaar wordt eind oktober bekendgemaakt en ontvangt 3.000 euro. De prijs is vernoemd naar galeriehouder Sybren Hellinga (1926-2000) en wordt iedere drie jaar door Kunsthuis SYB georganiseerd. Informatie via kunstprijs@kunsthuissyb.nl

Klik hier voor de website.

shp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *