‘Giro d’Italia’ Donderdag 21 april 2016

Stadswerkplaats Fiets organiseert in samenwerking met OPA, CASA en Media Villa drie verkennende avonden waarin wordt onderzocht hoe we van Arnhem een Fietsstad gaan maken.

Deel 1: Ontwerpen aan de fiets
In ons dagelijks leven blijft fietsen zo gewoon als volkorenbrood, maar in mobiliteitsbeleid en verkeer gaat de fiets een steeds belangrijker rol spelen. En ook op ontwerpgebied is er volop beweging. Reden genoeg om de recente ontwikkelingen op een rij te zetten.

Peter van der Veer (vanderveerdesigners) is al ruim 30 jaar actief als ontwerper in mobiliteit. Hij heeft o.a. gewerkt voor Gazelle en heeft daarom een brede ervaring met fiets-design, en bovendien een scherpe visie op de rol van de fiets in de samenleving.

Feiko Withagen is sinds 10 jaar de hoofdontwerper bij VelopA, één van Nederlands bekendste producenten van buitenmeubilair en fietsenstallingen. Samen met Ron Bissels(Advier, voormalig productmanager VelopA) neemt hij recente trends en ontwikkelingen met ons door.

Frank Kwanten is één van de hoofdredacteuren van Soigneur, een fietstijdschrift op het snijvlak van wielrennen, fietscultuur en lifestyle.

Datum: donderdag 21 april
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30)
Locatie: Showroom Arnhem, Kleine Oord 177
Entree: € 5,00 (studenten Artez en HAN-ipo en OPA familie gratis)
www.o-p-a.nl / info@o-p-a.nl

Stadswerkplaats Fiets
Marko van der Vegt, Hans Schreuder

Bron:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *