‘Park Open ism ArtEZ: De Raad van Toezicht & NankoSoul’ zondag 26 juni 2016

Park Open presenteert in samenwerking met ArtEZ en AMP twee talentvolle bands voor een heerlijk middagje zonnige muziek!

De Raad van Toezicht (onze huisblogger!) is een 11-koppige band die zijn oorsprong vindt op het conservatorium van Arnhem. Een speels maar solide collectief muzikanten dat zich laat inspireren door groten als Weather Report, Pat Metheny en Snarky Puppy, wat resulteert in een eigentijdse melange van jazz, hiphop, funk en rock. “De Raad” schrijft en arrangeert haar eigen stukken: uitgekiende arrangementen waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kleurrijke bezetting en stukken die zich lenen voor improvisaties die tot grote hoogte stijgen. De Raad van Toezicht staat garant voor een zonnig middagje muziek!

NankoSoul is Soulful, Funky en Groovy. Dansbare songs, steady ritmesectie, een doorlopende set met hier en daar wat spetterende solo’s en zoete backings om het plaatje compleet te maken. Dit werd zo goed ontvangen dat het eerste album met crowdfunding tot stand kon komen. Op 13 februari is het album gereleased in de bovenzaal van Luxor Live en op 26 juni kunnen zij laten horen dat ze klaar zijn voor de Ronde Weide.

Datum: Zondag 26 Juni
Tijd: 14:00
Locatie: Ronde Weide in Park Sonsbeek Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *