Verslag Kickoff Storytelling & Design in de Agri & Foodsector

 ‘Storytelling & Design in de Agri & Foodsector’ is een samenwerking tussen het ArtEZ Art Business Centre en Agri Meets Design. Veel bedrijven in de Agri & Food sector hebben behoefte aan maatschappelijke waardering. Niet alleen in de vorm van een goede prijs maar ook door erkenning. Hoe maak je het verhaal van een duurzaam product nu beter zichtbaar en dus gewaardeerd bij de consument? Dit onderzoekstraject heeft geresulteerd in 4 uitdagende vraagstukken van agri- en foodondernemers.

Maar liefst 24 ArtEZ ontwerpers presenteerden zich op 5 april tijdens de KICK OFF van Storytelling & Design in de Agri & Foodsector bij ArtEZ Centre of Expertise in Arnhem. Na een korte introductie van zowel de ontwerpers als de ondernemers kregen de ontwerpers de mogelijkheid zichzelf nader toe te lichten tijdens de 15 minuten gesprekken in 4 aparte spreekkamers. Hier kregen zij de kans om de ondernemers te overtuigen van hun vakmanschap en visie en motivatie. Er werden over en weer scherpe vragen gesteld en denkrichtingen verkend. De KICK OFF was dan ook HET moment voor de ondernemers om de gewenste expertise in huis te halen. Een lastige maar ook een zeer rijke en uitdagende opgave, en dat is gelukt. De ondernemers hebben ieder 3 ontwerpers gekozen die de komende maanden aan de slag gaan met deze pitchopdracht.

Ga naar ArtEZ&Innovatie voor meer informatie over de 12 geselecteerde ontwerpers.

ABC39_AgriFood_WEBklein-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *