‘GAME OF POEMS bij WALTER’ Vrijdag 1 Juli 2016

We sluiten seizoen 6 op 1 juli op poëtische wijze af in WALTER met GAME OF POEMS. Drie hooggekwalificeerde fans voorzien het gruwelijke seizoen van wat dichtelijke schoonheid. Na afloop kijken we gezamenlijk de laatste aflevering. Gedeelde smart is halve smart.

Ingmar Heytze
Ingmar Heytze (1972) publiceerde vele bundels, en trad overal op, van Lowlands tot Carré. Zijn laatste bundel heet Voor de liefste onbekende. Hij is vanaf het prille begin een trouw kijker van Game of Thrones. Zijn favoriete personage is Tyrion Lannister, die hij benijdt vanwege diens scherpe tong en snedige monologen.

Thomas Möhlmann
Thomas Möhlmann (1975) lijkt op Jon Snow die tegen een scheerapparaat is aangelopen. Zijn gedichten zijn lovend ontvangen en zijn laatste bundel luistert naar de titel Waar we wonen. Zijn favoriete personage is Arya Stark. Hij bewondert de serie om zijn mythische potentie, waarin steeds dezelfde menselijke oervertelling vervat is.

Ellen Deckwitz
Ellen Deckwitz (1982) publiceerde onlangs De blanke gave en maakte zichzelf op vele manieren onsterfelijk bij het laatste seizoen van De slimste mens. Haar favoriete personage is Tywin Lannister en ze is dol op de serie vanwege de kleine menselijke momenten erin.

Locatie
WALTER
Spijkerstraat 19
Arnhem

Tijd
20:00
1958084_1525887144405557_4243870307652513241_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *