DE RAAD VAN TOEZICHT – HUISBLOGGER laatste update

Onze laatste blog alweer! We moesten het grote nieuws een paar blogs lang stilhouden, maar vanaf nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen; we staan dit jaar op North Sea Jazz! Zo, dat is er uit. In het afgelopen jaar waarin jullie ons mochten volgen hebben we goede en minder goede keuze’s gemaakt op het gebied van ondernemen. Maar dit voelt toch wel als een kroon op al ons werk.

2

De afgelopen tijd bestond voor ons uit festivals spelen! Easter Jazz Nijmegen, Breda Jazz, Jazz in Duketown, Amersfoort Jazz, en we gaan nog naar LantarenVenster, Park Open, North Sea en Bamberg (DE). Een groot deel van al deze optredens hebben we te danken aan onze booker (meer daarover lees je twee blogs terug), waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn. Dit jaar zijn we echt begonnen met onszelf op de kaart te zetten, en dat werpt zijn vruchten af. Na het festivalseizoen hopen we wat meer in de clubs en grotere podia binnen te komen. Eind van het jaar gaan we een album opnemen en zo ook onze muziek ook goed vastleggen. Hier komt een hoop bij kijken, en dat gaan we de komende tijd goed uitdenken. Onze plannen zijn wel wat veranderd, en we gaan meer voor uitmuntende kwaliteit bij het opnemen en mixen, vergeleken met onze ’doe het zelf’ plannen waar we het in de vorige blogs over hadden. Ondernemerschap moet met excellentie gebeuren, wil je grote stappen maken. Een goed album kan voor ons een flinke opstap zijn in de muziekwereld, en wie weet wanneer we pas onze tweede gaan opnemen.

3

Het is het afgelopen jaar hard gegaan met de band, en we hopen en verwachten dat deze stijgende lijn zich blijft doorzetten. Deze blogs maakten dat we stil moesten staan bij het thema ondernemerschap. Wat onderneem je nou eigenlijk, en wat komt er bij kijken? Dit was ook voor ons een leerzaam proces. Een paar dingen waar wij achter zijn gekomen die we je niet willen onthouden: het is goed om altijd in beweging te blijven. Blijf je tijd en moeite investeren in de zaken waar je van houdt, ook al is die tijd en moeite maar klein. Stilstand is geen vooruitgang, maar ieder proces van beweging kan voor vooruitgang zorgen. Stel voor jezelf een visie van waar je naartoe wilt, en snijd eventuele zijwegen die bij nader inzien jou niet naar je doel leiden, af. Neem de tijd om alles goed te regelen, en wees ook excellent in de kleine rotklusjes. Wees altijd realistisch voor jouw onderneming, maar vergeet niet groot te dromen. Tot slot, wees altijd dankbaar met wat je mag ontvangen.

4

Bedankt aan iedereen die ons het afgelopen jaar heeft gevolgd, en interesse heeft getoond in onze blogs. Mocht je vragen voor ons hebben dan kan je deze altijd mailen aan info@deraadvantoezicht.nl. Wij verklaren deze vergadering nu tot gesloten. Hopelijk tot snel op een van onze volgende optredens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *