Denkend aan Arnhem; Foto- en gedichtenwedstrijd

Denkend aan Arnhem is een fotografie- en gedichtenwedstrijd waaraan iedere Arnhemmer kan deelnemen. De organisatie is in handen van Stichting Open Monumentendag Arnhem en Frank Thooft, journalist. Aanleiding is de Open Monumentendag 2016, die als thema Iconen en Symbolen heeft. De uitdaging is de mooiste foto van Arnhem of het mooiste gedicht over Arnhem te maken.

De inzendingen worden beoordeeld door Walter Jansen (Boekhandel Het Colofon), de fotografen Rens Plaschek, Daphpne Van de Velde en Jacques Kok , chef stadsredactie Hans Gulpen van De Gelderlander, stadsdichter Jesse Laport, Marieke Van Kessel (Uit in Arnhem) en Marjanne Knüppe,
voorzitter van Open Monumentendag Arnhem. De prijzen worden op 22 september uitgereikt door wethouder Gerrie Elfrink.

De prijswinnende foto’s worden van 18 juli tot 25 september tentoongesteld in Cafe restaurant “Dudok” Arnhem, de prijswinnende gedichten in het Colofon en in Rozet. Ze worden daarna als briefkaarten op A5-formaat gebundeld zodat ze verstuurd kunnen worden.

Aanmelden en inzenden kan tot 28 juni 2016 op denkendaanarnhem@gmail.com.

Voor meer informatie zie www.openmonumentendagarnhem.nl.
Lees het volledige bericht hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *