‘GET FED art fair’ 3t/m19 juni 2016

In samenwerking met SONSBEEK 2016 organiseert Stichting Get FED ART fair van 3 t/m 19 juni een uniek kunstevenement in Arnhem: GET FED art fair! Met de presentatie van 25 kunstenaars uit Nederland en Duitsland laat GET FED art fair het publiek kennis maken met een actueel en divers aanbod aan hedendaagse kunst, van jong tot oud en van schilder tot performancekunstenaar. Ook voor de portemonnee is er voor elk wat wils: met een wand vol schappelijk geprijsde werken wordt duidelijk dat kunst voor iedereen bereikbaar is.

Op 2 juni openen we de beurs om 18:00 tot 22:00 met een muziekje, hapje, drankje en….wie weet een dansje.

Schermafbeelding 2016-06-02 om 06.24.13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *