GET FED art fair; het verhaal van 3 ArtEZ Fine Art alumni

Van 3 t/m 19 juni organiseerde stichting GET FED in Building 026 aan de Koningstraat in Arnhem een uniek evenement: GET FED art fair! Vanuit een bevlogenheid voor de kunsten en het belang dat zij hechten aan de zichtbaarheid van beeldende kunst in de stedelijke omgeving van Arnhem, organiseerde zij een presentatie van 25 kunstenaars uit Nederland en Duitsland en liet het publiek kennis maken met een actueel en divers aanbod aan hedendaagse kunst, van jong tot oud, van schilder tot videokunstenaar. Het uitgangspunt: samenwerken als een generatie, zoeken naar innovatieve manieren om de aandacht voor kunst te bevorderen en een verbinding bewerkstelligen tussen makers en publiek.

Sophie de Vos, Simone Albers en Leonard Kuipers, allen alumni aan ArtEZ Fine Art, namen deel aan deze tentoonstelling. Lees hier hun verhaal:

Sophie de Vos

sophie_3

I walked down the hall and saw that Theresa was sitting next to a chair. This is always a bad sign. It’s a slippery slope, and it’s best to just sit in chairs, to eat when hungry, to sleep and rise and work. But we have all been there. Chairs are for people and you’re not sure if you are one.

Lees hier het volledige verhaal van Sophie de Vos.

Simone Albers

GFAF1_simone_albers

Wat ik inspirerend vind aan Get Fed, is hoe toegewijd en ambitieus de organisatie is. Ik sta er versteld van hoe ze met een bescheiden hoeveelheid mensen, met behulp van een aantal sponsoren in een relatief korte periode een hele kunstbeurs op poten hebben weten te zetten.

Lees hier het volledige verhaal van Simone Albers.

Leonard Kuipers

leonard_1

Bij Get Fed Art Fair was voor mij het hoogtepunt om inzicht te krijgen in de organisatie van de beurs: materiaalberekeningen, organiseren van genoeg mensen met vakkennis, systematiseren van opbouwen van de wanden. Deze kennis was cruciaal in het kader van een komende expositie, waarbij ik met twee collega kunstenaars vrienden de invulling cureer.

Lees hier het volledige verhaal van Leonard Kuipers.

Website: GET FED art fair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *