‘Bijeenkomst Internationaal Netwerken’ maandag 9 februari 2017

Veel culturele organisaties werken buiten de eigen landsgrenzen. Gewoon, omdat ze gevraagd worden door hun collega’s in het buitenland. Het komt minder vaak voor dat het internationaal werken voortvloeit uit de missie/visie van de organisatie en onderdeel is van het strategisch beleid. Maar met een goede strategie kan jouw organisatie een onderscheidende positie innemen ten opzichte van haar concurrenten. Het bestaansrecht van je organisatie ligt immers in de buitenwereld. 

Op de tweede bijeenkomst van de reeks ‘De grens over?’ laat Cultuur & Ondernemen wederom sprekers aan het woord met veel internationale ervaring. Zij hebben een omvangrijk netwerk in het buitenland weten op te bouwen. Hoe hebben zij dat aangepakt? Hoe hebben zij deze relaties bestendigd? Daarnaast zal worden ingezoomd op het acquisitiegesprek: hoe ga je het gesprek aan, hoe presenteer je jezelf effectief? Wat moet je juist doen en wat moet je vooral laten als het om verschillen in cultuur gaat? Niet alleen deze maar juist jouw vragen zullen deze middag aan bod komen!

De sprekers van de bijeenkomst zijn: Pieter Zeeman: hoofd van Dutch Performing ArtsFrans van de Avert: CEO van Amsterdam Marketing Amsterdam MarketingWouter Van Ransbeek: studeerde politieke wetenschappen en theaterwetenschappen Toneelgroep AmsterdamSuzy Blok: artistiek en algemeen directeur van Dansmakers Amsterdam en Frank Kimenai: een veelzijdige muziekprofessional die al zo’n twintig jaar meedraait in de muziekwereld

Datum: 9 februari 2017 
Tijd: van 15.00 uur tot 18.00 uur.
Kosten: €42,35
Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Bekijk voor meer informatie de website: www.cultureel-ondernemen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *