‘Subsidie internet-based design SIDN Fonds’ tot 7 maart beschikbaar

Heb jij (als individu, ondernemer, organisatie of onderzoeker) een idee of een project dat bijdraagt aan de doelstellingen van SIDN? Twee keer per jaar (voor- en najaarscall) kun je een aanvraag indienen. Het SIDN Fonds biedt twee aanvraagmogelijkheden:

  • Pioniers – vernieuwende ideeën met lef
    Project in de idee-fase. Gericht op de uitwerking van een veelbelovend idee naar een demo, pilot of experimenteel ontwerp. Een goed idee dat door een sterk team naar een volgende fase kan worden gebracht. Maximaal aan te vragen bedrag: €10.000,- per project.
  • Potentials – aantoonbare maatschappelijke potentie en duurzame impact
    Project met aantoonbare potentie, gesteund door een proof of concept. Doorontwikkeling en opschaling van een kansrijk, werkend concept of het doorvertalen van resultaten van (wetenschappelijk) onderzoek naar een bruikbare toepassing, met potentie op duurzame doorontwikkeling van het project. Aan te vragen bedrag: tot €75.000,- per project.

Een aantal keer per jaar is het mogelijk om een aanvraag voor financiering in te dienen. Per jaar zijn er twee calls voor innovatieve internetprojectenen één call voor wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Tijdens de voorjaarscall van 2017 is er extra aandacht voor Blockchain for Good.

Let op! De deadline is tot 7 februari om 13.00 uur.

Bekijk voor meer informatie over het aanvragen de website van het SIDN Fonds: www.sidnfonds.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *