‘Casa opent het architectuurjaar 2017’ dinsdag 24 januari 2017

Groen is het nieuwe goud! Steden met een fraaie landschappelijke ligging en natuurlijke omgeving zijn gezonder, leefbaarder, aantrekkelijker en daarmee toekomstbestendiger. Arnhem heeft dus een sterke troef in handen. Groen is ontegenzeggelijk dé kernkwaliteit van de stad. Maar wat betekent dat voor Arnhem en ons zelfbeeld?

Op dinsdag 24 januari opent CASA het nieuwe architectuurjaar 2017 met een inspirerende hoofdspreker om antwoord te geven op deze vragen: ecoloog en filosoof Matthijs Schouten, verbonden aan Staatsbosbeheer en buitengewoon hoogleraar aan de Universiteit Wageningen. Hij zal een bevlogen betoog houden over de relatie tussen mens, natuur en stad – Arnhem in het bijzonder.

Daarnaast zullen CASA-voorzitter Berry Kessels en directeur Edwin Verdurmen het nieuwe jaarthema inleiden. Onder het motto Nieuw Arcadië onderzoekt CASA in 2017 hoe de stad Arnhem vanuit zijn kernkwaliteiten kan inspelen op de uitdagingen die de nabije toekomst in petto heeft.

Datum: dinsdag 24 januari
Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30
Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20
Entree: gratis

Kijk voor meer informatie over de avond op de website: www.casa-arnhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *