‘Nieuwe Makers Borrel’ Dinsdag 7 maart 2017

De Nieuwe Makers Borrel is hét maandelijkse platform voor innovatieve verbindingen tussen kunst, techniek en wetenschap. Kunstenaars, wetenschappers, technici en bedrijfsleven zijn welkom om zich tijdens deze maandelijkse borrel te laten inspireren.

Tijdens elke borrel vertellen enkele pitchers over hun innovatieve project, tonen ze een expositie met vooruitstrevend werk en is er een performance of korte voorstelling. In het LAB krijgen bezoekers de kans zelf te experimenteren met de laatste nieuwe makerstechnieken. Natuurlijk is er ook volop ruimte om zelf nieuwe verbindingen te leggen met onze andere gasten.

De Nieuwe Makersborrel wordt georganiseerd door KunstLAB in samenwerking met Coehoorn Centraal, Gelderland Valoriseert, het Art Business Centre, de HAN, de Radboud Universiteit en cateringpartner Stella by Starlight. We worden daarnaast ondersteund door partijen die net als wij zien dat juist in deze innovatieve dwarsverbanden waarde gecreëerd kan worden.

Entree is Gratis
Aanmelden kan hier.
Kijk voor meer informatie op de website www.nieuwemakersborrel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *