‘Deadline European Design Awards’ vrijdag 17 februari 2017

European Desing Awards

De European Design Awards bekroont sinds 2006 jaarlijks het beste communicatiedesign van Europa. Alle mogelijke disciplines doen mee; van brand design tot corporate design, van boeken tot tijdschriften, van illustratie tot animatie, van webdesign tot verpakkingsontwerp en meer. Stuur je beste communicatiedesign in voor deze prestigieuze prijs van vijftien Europese designmagazines.

Breed internationaal bereik

De prijs is een samenwerking tussen vijftien Europese designmagazines, waaronder Dude. Daarnaast doen er negen online designblogs mee. Dat maakt het mogelijk om het werk en de winnaars internationaal breed onder de aandacht te brengen.

Als je denkt dat je werk uniek is, meld je dan aan voor komende editie van de European Design Awards. De deadline voor inschrijven is 17 februari 2017.
Bekijk voor meer informatie en korting op inschrijving de website www.bno.nl of bezoek de website www.europeandesign.org voor meer informatie over de inschrijving!

 

 

 

 

http://www.bno.nl/agenda/deadline-european-design-awards-2017

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *