‘Coehoorn opent haar deuren’ Zondag 11 juni 2017

Het is al weer 3 jaar geleden dat in de wijk Coehoorn de leegstaande gebouwen in gebruik werden genomen als werkstudio’s voor creatieve ondernemers. Met nu zo’n 50 ondernemingen (80 ondernemers) mag Coehoorn succesvol worden genoemd. Na 3 jaar wordt het echter tijd om de deuren open te zetten om Arnhem kennis te laten maken met de ondernemers van Coehoorn.

De open dag valt samen met Fashion + Design Festival Arnhem, een uitgebreid programma gedurende de maand juni over en door de Arnhemse fashion en designwereld. Op dezelfde dag als de open dag in Coehoorn, zullen ook talrijke ateliers en studio’s van Arnhemse mode-ontwerpers en designers te bezoeken zijn tijdens de Open Studio Route. Een dag waarop creatief Arnhem zich laat zien!

Wilt je meer weten of het project, het ontstaan en de toekomstplannen van Coehoorn dan bent je van harte welkom bij de presentatie en rondleiding. Deze starten om 13.15 uur, 14.15 uur en 15.15 uur. De lokatie is CC3-De Coehoorn in de Coehoornstraat 17.

Datum: zondag 11 juni 2017
Aanvang: 13.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: De Coehoorn, Coehoornstraat 17
Entree: gratis
Aanmelden: via facebook
Meer informatie: Coehoorncentraal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *