‘Future Makers 2017 tijdens het Fashion and Design Festival Arnhem’ Woensdag 14 juni 2017

Future Makers 2017 is een bijeenkomst voor en door onderzoekers, creatieve professionals en ondernemers over de ontwikkeling van nieuwe materialen en circulaire maakprocessen op het gebied van mode en design.

Kom luisteren naar inspirerende sprekers over hun werk aan meer duurzame waardeketens voor mens en milieu, en maak kennis met de lopende onderzoeken van Future Makers: Composing the New Carpet, Virtual Sizing, Closing the Loop en Going Eco Going Dutch.

Sprekers zijn onder anderen Luc Kikkert (Supply Chain manager Koninklijke Auping bv), Arne Hendriks (onafhankelijk tentoonstellingsmaker, kunstenaar en onderzoeker), Aniela Hoitink (Neffa), Rosanne van der Meer (The Girl and the Machine), Koen Meerkerk & Hugo de Boon (Fruitleather Rotterdam) en Simone Post (Post-Vlisco). En uiteraard studenten en onderzoekers betrokken bij de Future Makers projecten. Er wordt nog gewerkt aan het programma, dus houd de website in de gaten voor updates.

Future Makers 2017: dé gelegenheid om waardevolle connecties te maken met like-minded creatieven, onderzoekers en ondernemers, en de mogelijkheden te verkennen voor een samenwerking met Future Makers.

Datum: woensdag 14 juni
Aanvang: 12.30 – 17.30 uur
Locatie: Rozet, Arnhem
Entree: € 7,50 – €10,-
Ticketverkoop: via deze link

Meer informatie: futuremakers.artez.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *