‘SUSTAINABLE INNOVATION.DAY’ Donderdag 22 juni 2017

Wil jij voor één dag ondernemer worden? Ben jij de persoon die popelt om iets nieuws te creëren of heb je altijd al een start-up willen opzetten? Dan is dit jouw kans om je verder te ontwikkelen als duurzaam ondernemer.
Gedurende één dag ga je, samen met andere studenten, voor de stad Arnhem werken als een start-up ondernemer. Deze dag bestaat uit verschillende challenges rond het thema ‘duurzaamheid. Je wordt uitgedaagd om die dag samen met je team innovatieve ideeën te ontwikkelen voor deze challenges.

Tijdens deze SUSTAINABLE INNOVATION.DAY worden 6 mini-masterclasses verzorgd die je stap-voor-stap door het proces van innoveren leiden. Je leert alles over Design Thinking, de circulaire economie en het creëren van nieuwe business modellen.
Aan het einde van de dag kun je een knallende pitch neerzetten!

Past het binnen je studieprogramma, meld je dan aan als groep of klas.

Datum: donderdag 22 juni 2017
Aanvang: o9.00 – 20.00 uur
Entree: Gratis inclusief drankjes, lunch en diner
Aanmelden: Meld je HIER aan.
Vragen en informatie: bas@studiowhy.nl
Meer informatie:  www.studiowhy.nl/innovationday 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *