‘AFSTUDEERAVOND ARTEZ CREATIVE WRITING’ Donderdag 22 en Vrijdag 23 juni 2017

Op 22 en 23 juni presenteren de jonge schrijvers van de derde lichting van ArtEZ Creative Writing zichzelf en hun afstudeerwerken aan de wereld. In Het begin van iets merkwaardigs tonen zij proza, poëzie, theater, film en experiment.

Op twee avonden en een middag wordt hetzelfde programma gepresenteerd in het Arnhemse Theater aan de Rijn. Na afloop is er gelegenheid de afstudeerwerken te kopen en te laten signeren door de schrijvers.

Toegang is gratis, maar er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren is verplicht en kan via hetbeginvanietsmerkwaardigs@gmail.com onder vermelding van je naam, de datum waarop je komt en het aantal plaatsen dat je wil reserveren.

Datum: 22 en 23 juni
Toegang: gratis
Aanmelden: hetbeginvanietsmerkwaardigs@gmail.com o.v.v. naam, datum en aantal plaatsen
Meer informatie: nieuwetypes.nl/afstudeeravondfacebook.com/cwtweeduizendzeventien
Let op: de voorstelling van vrijdag 23 juni om 20:00 zit helaas al vol. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *