‘ONTWERPWEDSTRIJD SOCIAL DESIGN’ Sluitingsdatum vrijdag 1 september 2017

Met de ontwerpwedstrijd Social Design willen wij ontwerpers en vormgevers van producten stimuleren om producten te ontwerpen die (hoofdzakelijk zittend) gemaakt, gemonteerd of geassembleerd kunnen worden door mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Ook studenten en anderen met goede ideeën zijn van harte welkom om mee te doen met deze ontwerpwedstrijd.

Met de ontwerpwedstrijd willen wij de werkgelegenheid in de regio Midden-Gelderland voor mensen met een verminderd arbeidsvermogen stimuleren. De ontwerpwedstrijd ‘Social Design’ is een initiatief van Studio Perspective, Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en Presikhaaf Bedrijven.

Social Design

Bij de ontwerpwedstrijd ‘Social Design’ draait het om het samenbrengen van en de interactie op gang brengen tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en mensen. Met als einddoel een blijvende impact voor de werkgelegenheid van mensen met een verminderd arbeidsvermogen, in de regio Midden-Gelderland.

Thema

Het thema van 2017 voor de ontwerpwedstrijd Social Design is: “een ontwerp passend in de Hollandse fietscultuur”.

Schrijf je direct in!

Procedure

Voor deelname aan de ontwerpwedstrijd dient een inschrijfformulier gebruikt te worden, aangevuld met een korte omschrijving van het idee, ontwerp en andere relevante gegevens. De sluitingsdatum voor de inschrijving is vastgesteld op 1 september 2017. Het eigendomsrecht/auteursrecht blijft bij de indiener van het ontwerp. Meer informatie over de procedure kun je terugvinden in ons reglement.

BRON & MEER INFO: http://www.ontwerpwedstrijdsocialdesign.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *