Bekendmaking Nieuwe Lichting Huisbloggers

Op het blog-gedeelte van onze projectsite ArtEZ & Ondernemen volgen we ieder jaar een aantal alumni die verdeeld over het jaar 5 keer een blog schrijven (in woord + beeld/film) over hun ontwikkelingen vanaf het moment dat ze afstuderen. Het gaat hier om gedreven makers die op één of andere manier iets met ondernemen te maken hebben en daar geheel op eigen wijze invulling aangeven. 
Hoe pak je dat nu aan na je afstuderen? Hoe kijk je tegen ondernemen aan en hoe ga je hiermee om?

GESELECTEERD

  • Cassandra Onck, Muziektheater
  • Derrin van de Wetering, Interieur Architectuur                                        
  • Fabienne Balvers, Fine Art (BEAR)        
  • Simon Boer, Toneelschool
  • Simone Peelen, Animation Design 

STAY TUNED! In oktober volgen de introducties en 1ste blogposts

WIE GINGEN HEN VOOR?

ArtEZ & Ondernemen HUISBLOGGERS 
RIANNE STREMMELAAR ( Animation Design zwolle), LIZZY OSSEVOORT (Muziektheater), RUBEN TEKELENBURG (Conservatorium), MART VAN BERCKEL (Muziektheater), SIMONE DE KINDEREN (FAbear), LISA WEEDA (CW), by BY (Docent Dans), ILSE MOELANDS (Illustration Design), DE RAAD VAN TOEZICHT (Conservatorium)
ArtEZ & Innovatie HUISBLOGGERS 
MILOU VOORWINDEN (PD), MEREL RAVEN (IDA), DORE VAN MONTFOORT (CW), VALERIE VAN ZUIJLEN (GDA), KARLIJN SIBBEL (PD), JOANNE HAKKERT (GDA), BRAM BOGAERTS (IDA), MET ANDERE WOORDEN (FAbear),KARIN VLUG (FD), ROOS MEERMAN en TESSA GROENEWOUD (PD), MIRJAM VAN DIJK EN MIRTHE DOKTER (ArtEZ Muziektheater), JORIS DE GROOT  JULIETTE HUYGENROBBIN BAASMAAIKE FECKEN (PD)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *