‘Gedicht / lied / foto / film wedstrijd: Denkend aan Arnhem’ Meedoen tot zondag 1 oktober 2017

Heb je ooit een mooi gedicht, bijzonder lied, stilistische foto of een pakkende film gemaakt over Arnhem? Stuur deze dan voor 1 oktober op naar de foto- en gedichtenwedstrijd: Denkend aan Arnhem. Dit jaar vind de tweede editie van Denkend aan Arnhem plaats. Het doel van de wedstrijd is om het mooie van Arnhem in beeld te brengen. Iedereen in Arnhem kan meedoen en de wedstrijd wordt ondersteund door Made in Arnhem.

De jury

De inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit Guus van Kleef (TV Gelderland), Martine Grol (madebymedia), Walter Jansen (Boekhandel Het Colofon), Piet Venhuizen (De Gelderlander), de fotografen Rens Plaschek en Jacques Kok, Pascal Rietman(8Bahn) en Marijn de Valk (Luxor Live). Alle inzendingen worden op de Facebookpagina DenkendaanArnhem vertoond.

Wat kan je winnen?

Naast veel publiciteit worden de twaalf winnende liedjes, films, foto’s en gedichten worden van 9 oktober tot 20 oktober in de Eusebiuskerk gepresenteerd. Wethouder Gerrie Elfrink (cultuur) zal op 9 oktober de winnaars aanwijzen. Daarnaast komen de twaalf foto- en tekstinzendingen op een kalender te staan die dit najaar verschijnt. De films en liedjes worden op de Facebookpagina gezet.

Achtergrond

Denkend aan Arnhem is ontstaan doordat de Arnhemse journalist Frank Thooft eind 2015 een variatie schreef op Denkend aan Holland, het beroemde gedicht van Marsman, en dat schonk aan Robert Wittenberg, directeur van Dudok en bestuurslid van Ondernemers Kontakt Arnhem.

Zijn gedicht beschrijft de pracht van Arnhem en de komst van de bovengrondse Jansbeek in de binnenstad. De mooiste foto’s werden in 2016 levensgroot in Dudok en Rozet geëtaleerd, de mooiste gedichten in Het Colofon en later ook in de mini-etalages bij diverse winkels in de binnenstad.

Uiterste inlever datum: zondag 1 oktober
Aanmelden: denkendaanarnhem@gmail.com
Meer informatie: facebook/denkendaanarnhem

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *