‘Nijmeegse kunstnacht’ Zaterdag 23 september 2017

Muzikale performances in een mini-theater, wetenschappelijke experimenten in het donker, een Grote Kunstshow in de Schouwburg…tijdens de Kunstnacht ontdek je culturele hotspots, bizarre performances, mooie expo’s en unieke feestjes op meer dan 20 locaties door de hele stad en het Honigcomplex tussen 20:00 en 01:00 uur. Stippel je eigen route uit, duik de nacht in en ga op zoek naar jouw pareltjes, unieke momenten en andere nachtbrakers!

Stichting Kunstvat organiseert de zevende editie van de Kunstnacht op zaterdag 23 september 2017. In deze nacht vol unieke belevingen laten verassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines. Het programma vindt plaats op ca. 23 verschillende locaties in het centrum van Nijmegen en op het Honigcomplex.

Datum: zaterdag 23 september
Tijd: van 20.00 tot 01.00 uur
Programma: nijmeegsekunstnacht.nl/programma
Entree: nijmeegsekunstnacht.nl/tickets
Meer informatie: nijmeegsekunstnacht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *