‘Uurtje Oost’ Donderdag 26 oktober 2017

Vanaf oktober 2017 start De Nieuwe Oost met Uurtje Oost! Om de week – op donderdagmiddag tussen 17:00 – 18:00 opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken.

Onder het genot van een drankje is er een gesprek met de desbetreffende gast. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen zijn de revue gepasseerd. Het aanbod varieert van voorvertoning van eigen werk, een concept pitch of een artistieke vraag.

Uurtje Oost#2

Op donderdag 26 oktober zal er een tussentijdse ontmoeting met theatercollectief Schwalbe plaatsvinden tijdens ‘Doe jij mee aan Uurtje Oost?#2’ in de benedenzaal van Theater aan de Rijn. De komende twee weken zijn de makers van Schwalbe in residentie bij De Nieuwe Oost in Theater aan de Rijn. Schwalbe is een theatercollectief bestaande uit zes spelers en makers.
In Arnhem zetten zij stappen in het kader van een vierjarige ruimte waar zij o.a. onderzoek doen naar vanzelfsprekende als onvanzelfsprekende samenwerkingen, kijkrichtingen en verschillende collectieve manieren van organiseren binnen en buiten het theater.

Verwacht:
9 november Tim Hammer (muzikant & theatermaker)
30 november Igor Vrebac (theatermaker) & BrotherTill (spoken word & visual art)
7 december Sophie Mayeux

Datum: donderdag 26 oktober 2017
Tijd: 17.00 – 18.00 uur
Locatie: Theater aan de Rijn
Entree: gratis
Meer informatie: theateraanderijn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *