‘BNO Creative Café’ Donderdag 15 februari 2018

BNO Creative Café organiseert 15 februari een avond met inspirerende lezingen van o.a. Silo, Studio Room en Arnoud van den Heuvel. SILO (winnaar van meerdere European Design Awards), Studio Room (makers van o.a. de LINDA.) en Arnoud van den Heuvel (veelzijdig ontwerper uit de regio). 

Sprekers

In 2000 is Studio Room opgestart met het motto “Met leuke mensen leuke dingen maken op een leuke plek”. “Een motto dat alle aandacht richt op plezier van het ontwerp, op het plezier van creativiteit.” En onder dat motto ontwerpen ze o.a. voor Linda. magazine, de Consumentenbond, Etos, AH, Heel Holland bakt en de Kampioen. “Er is geen project dat we afronden zonder een laatste extra toef: de (slag)room in onze naam.”

SILO is een human-centered creative agency met ideeën. “We combineren branding, design en interactie om verwachtingen te overtreffen.” In de afgelopen jaren heeft SILO met hun aanpak diverse awards weten binnen te slepen, zoals een Red Dot Award en meerdere gouden en bronzen awards tijdens de European Design Awards in 2017. SILO ontwerpt o.a. voor het Zaans Medisch Centrum, Muziekgebouw aan ’t IJ, Nationaal Militair Museum, Fontys en Gispen.

Arnoud van den Heuvel is veelzijdig ontwerper en gefascineerd door chaos, ordening en kleur. Deze interesses komen niet alleen bij het ontwerpen van identiteiten van pas, maar ook bij zijn sociale ondernemingen die gaan over het organiseren van samenwerking en het stimuleren van dankbaarheid.

 

Datum: 15 februari 2018
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Café Dudok, Larenseweg 1A, Hilversum
Entree: BNO-leden: gratis, niet-leden: €5,-
Aanmelden: Meld je aan via Eventbrite.
Meer informatie: BNO.nl of  Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *