Het Stimuleringsfonds zoekt talent!

Ben jij als maker of onderzoeker werkzaam binnen vormgeving, architectuur of digitale cultuur en ben je maximaal vier jaar geleden afgestudeerd? Dan is het programma Talentontwikkeling van het Stimuleringsfonds misschien iets voor jou! 

Met het programma Talentontwikkeling ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie een nieuwe generatie professionals, werkzaam in vormgeving, architectuur en digitale cultuur en alle mogelijke cross-overs. Dit jaar verstrekt het fonds 26 beurzen aan de meest veelbelovende jonge ontwerpers. De geselecteerde ontwerpers ontvangen € 25.000 voor een periode van twaalf maanden. De werkbeurs en het bijhorende programma zijn bedoeld voor de artistieke en professionele ontwikkeling. Dien voor uiterlijk 28 februari je portfolio in om deel te nemen aan het programma.

Julia Janssen en Suzanne Oude Hengel over het programma Talentontwikkeling

Vorig jaar hebben Julia Janssen en Suzanne Oude Hengel de aanvraag Talentontwikkeling ontvangen. Het Art Business Centre is met hen in gesprek gegaan om hen te vragen naar hun plannend die ze kunnen verwezenlijken met de aanvraag. Daarnaast gaven ze goede tips voor het schrijven van een subsidieaanvraag! Lees het interview hier.

‘Het is heel belangrijk dat je de plannen goed verwoord en lang op je ideeën broed. Vraag hulp bij het schrijven van je plannen en blijft dicht bij jezelf.’ Suzanne Oude Hengel.

Informatie

Wil je weten wat je allemaal moet doen voor het programma Talenontwikkeling? Lees hier meer informatie over de beurs en hoe hiervoor in te dienen. Lees hier meer algemene informatie over het aanvragen van een subsidie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *