‘Uitnacht Arnhem’ Vrijdag 26 januari 2018

Van vrijdagavond 26 januari tot zaterdagochtend 27 januari bruisen, prikkelen, schitteren en verwonderen acteurs, artiesten, dansers, kunstenaars, muzikanten, vertellers en zangers de bezoekers van de 1e Arnhemse Uitnacht. Op de route Luxor Live, Focus Filmtheater, Rozet, Theater a/d Rijn en Huis Oostpool is een gratis programma te zien met acts, beeldende kunst, optredens en performances. 

De Arnhemse Uitnacht start vrijdag 26 januari om 17.00 uur met een publieksopening bij het Feestaardvarken. Aansluitend is iedereen welkom op de culturele VrijMiBo met de uitreiking van Cultuurprijs Arnhem. Vanaf 19.00 uur waaiert het publiek uit naar de deelnemende cultuurhuizen. Het programma van de Arnhemse Uitnacht duurt de hele avond én nacht en wordt om 10.00 uur de volgende ochtend afgesloten.

Tijdens de Uitnacht zijn 80 optredens op 20 locaties  te bezoeken, daarnaast zijn er 16 kunstwerken te bekijken. Dit alles in een 17 uur duren festival!
Bekijk voor het programma en de tijden de website van de Uitnacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *