Hoe doe je een succesvolle subsidieaanvraag? 5 tips voor een goede begroting (deel 1)

‘Het afgelopen jaar had ik een slechte omzet. En wat doe ik? Huilen… er zat niks anders op… Ik schiet in zelfmedelijden en stagneer volledig in mijn werk… Ik kan het gewoon niet aan…’

Hoe kom je uit een negatieve spiraal en maak je jouw werk succesvoller? Vicky Fasten schrijft blogs en maakt vlogs over financieringsplannen en succesvolle subsidieaanvragen. In de blog over subsidieaanvragen schrijft ze over het maken van een goed plan, werken in Excel, denken vanuit kostenposten, begroten van realistische bedragen op basis van offertes, begroten van 10% reserve en maken van barterdeals.

Benieuwd naar wat ze daar allemaal over schrijft? Lees dan nu haar blog en leer over het schrijven van subsidies!

Ficky Fasten

Vicky is financieel adviseur in de creatieve industrie die zich het beste in kan leven in beide werelden. Zij heeft zowel een kunstopleiding als een financiële opleiding gedaan en ruim tien jaar ervaring als adviseur voor creatieve ondernemers.

Zij gelooft dat als je financieel slim wordt, er meer ruimte ontstaat voor het creatieve proces.

“Creativiteit is het meest waardevolle dat er is. Ik zie creatieve ondernemers vastlopen op verkeerde gedachtes en ideeën over financiën. Dit staat het creatieve proces echt in de weg. En dat is doodzonde!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *