Subsidieregeling provincie Gelderland: talentontwikkeling van professionals

Heb je een bijzonder project dat je wilt doorontwikkelen of zoek je een kans om verder te werken aan je afstudeerproject? Wil je je artistiek ontwikkelen en zoek je daarvoor financiering? Bekijk dan wat er mogelijk is bij de provincie Gelderland. De provincie Gelderland wil met haar cultuurbeleid bijdragen aan een bloeiend cultureel klimaat; een provincie waarin kunstenaars en andere makers graag wonen en werken!

De regeling talentontwikkeling is bedoeld voor professionals die in Gelderland wonen. Je kunt subsidie aanvragen voor de begeleiding in je artistieke ontwikkeling. Wil je je bekwamen in een andere discipline, een andere techniek, wil je onderzoeken wat een andere setting van je werk betekent voor het werk zelf en wil je je daarin laten begeleiden? Dan kan je daarvoor subsidie aanvragen.

Je kunt maximaal 80% van de subsidiabele kosten vergoed krijgen, met een maximum van 5.000 euro. Meer informatie vind je hier.

Spreekuur op maandag

Elke maandag houden we spreekuur in het Huis der Provincie, van 9.00 tot 10.00 uur. Van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Alle informatie op een rijtje:

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, voorwaarden, relevante informatie, tips en contactgegevens? Bezoek dan de website van Provincie Gelderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *