Derrin van de Wetering – huisblogger laatste update

Het heeft even mogen duren en eindelijk is het zover; de afsluiter van het afgelopen jaar, mijn laatste blog! Het was een veelbewogen jaar. Een jaar waarin ik mooie en minder mooie momenten heb meegemaakt. Een heel druk jaar, een jaar van onzekerheid, maar ook van spanning, uitdaging en vreugde! Ik wil geen vertekend beeld geven, want rozengeur en maneschijn gingen voor mij zeker niet altijd op. Maar, omdat positieve momenten transformeren in de mooiste herinneringen, zijn het de positieve momenten van dit afgelopen jaar wat ik in mijn laatste blog met jullie wil delen.

Het mooiste wat ik in het afgelopen jaar meemaakte was dat ik:

mijn studietijd heb afgerond en heb kunnen genieten van een heerlijke lange vakantie

al mijn gedachten over het leven na studie echt heb meegemaakt

heb mogen proeven van het vrije gevoel van het zelfstandig ondernemerschap

oude kennissen opnieuw heb leren kennen en samen met hen mooie projecten heb kunnen doen

mijn werk op zeer uiteenlopende en toffe locaties heb mogen uitvoeren

veel plezier heb gehad van mijn meest trouwe werknemer (R.I.P)

ben begonnen met het opbouwen van een beestachtig oeuvre; haai, beer, draak

de keuze heb gemaakt om op zoek te gaan naar een baan

een toffe baan met leuke collega’s heb gevonden

een gedegen tegenstander ben geworden in de pingpong competitie op ons kantoor

veel heb geleerd en nog steeds heel veel aan het leren ben

dat ik fijne en inspirerende mensen heb ontmoet

in mijn keuzes altijd ben gesteund door familie en vrienden

mijn laatste blog geschreven heb

mijn reis nog maar net ben begonnen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *