IGNITE Award zoekt Social Startups

IGNITE daagt ieder jaar startende sociaal ondernemers uit om met hun businessideeën een echte sociale verandering in gang te zetten. Ben jij een startende sociaal ondernemer en creëer jij met jouw idee échte sociale impact? Wil jij je business versterken met een intensief coachingstraject en kans maken op €100.000? Doe mee!

De IGNITE Award biedt een intensief trainingstraject en daagt startende sociaal ondernemers uit de volgende stap te zetten naar verdere professionalisering. In 2019 staat de spotlight op Oost Nederland.

WAT LEVERT IGNITE OP VOOR JOU?

Wat levert meedoen aan IGNITE je op?

Deelname geeft je de mogelijkheid om vanuit jouw sociale idee aan de slag te gaan als sociaal ondernemer. Is jouw businessidee of -plan één van de zes beste inzendingen? Dan bieden we je een intensief begeleidingstraject. We noemen dit de Business Pressure Cooker. Daarin krijg je tools aangereikt om je ideeën verder uit te werken en te versterken.

KOM JIJ IN AANMERKING?

Als onderstaande voorwaarden alle vier voor jouw idee of onderneming gelden, bekijk dan het IGNITE Award wedstrijdreglement en bereid je aanmelding vast voor.

  • Jouw onderneming pakt een sociaal probleem aan en stelt maatschappelijke winst voorop. Je impactfocus ligt op: arbeidsparticipatie, sociale cohesie, eenzaamheid en/of uitsluiting.
  • Dit wordt bereikt door met name inkomsten te generen uit de verkoop van producten en/of diensten. Financiële winst wordt grotendeels opnieuw geïnvesteerd in de onderneming.
  • Je onderneming bevindt zich in de ideeënfase, staat in de startblokken of je bent minder dan twee jaar actief als sociaal ondernemer.
  • Je bent bereid je onderneming te vestigen in één van de gemeenten van de provincie Gelderland of Overijssel of bent hier al gevestigd.

WIE GINGEN JE VOOR?

Op de website van IGNITE kom je onder andere terecht in de Hall of Fame, start-ups die je voor gingen. Kozie is één van de startups die heeft deelgenomen aan het programma.

DOE MEE!

Voldoe jij aan de criteria om in aanmerking te komen? Doe dan mee! De inschrijfperiode loopt van 1 juni t/m 12 juli. Op de website van IGNITE vind je alle informatie om je in te schrijven en voor te bereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *