‘Eerste hulp bij innovatie’: gratis e-book helpt ondernemers vernieuwen

Als ondernemer moet je blijven vernieuwen om te kunnen concurreren en te groeien. Het e-book ‘Eerste Hulp bij Innovatie’ van TNO, MKB Servicedesk en MKB-Nederland helpt ondernemers hierbij en biedt stappenplannen, nuttige tips, overzichten en inspirerende ondernemersverhalen over nut en noodzaak van vernieuwing van en binnen je bedrijf. Innoveren is noodzakelijk. “Maar”, zo zegt Leendert-Jan Visser van MKB Nederland, “innoveren is niet vanzelfsprekend en voor velen onbekend terrein”. “Je moet slim inspelen op de toekomstige vraag van de markt. Veranderingen gaan soms razendsnel, daar moet je als ondernemers op voorbereid zijn”, aldus Erik Ham van TNO.

Vernieuwing is van levensbelang

Onderzoek wijst uit dat innovatieve ondernemingen winstgevender zijn dan bedrijven die niet innoveren. Zonder innovatie zullen bedrijven hun concurrentiepositie en uiteindelijk hun bestaansrecht verliezen. Maar wat is innovatie nu precies? Wanneer moet je innoveren en hoe pak je dat aan? Hoe zit het met subsidies en andere financieringsmogelijkheden? En hoe breng je je nieuwe innovatie aan de man? Veel ondernemers worstelen met dit soort vragen.

Het e-book ‘Eerste Hulp bij Innovatie’ gaat in op al deze innovatievormen en is nu gratis te downloaden via het online ondernemersplatform MKB Servicedesk.

Lees meer: CLICKNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *